fbpx

Over

Visie op HR

Vaak worden HR professionals door ondernemers gezien als te soft, teveel gericht op de mens (medewerker) en te weinig op de organisatiedoelstellingen.

De mens is het kapitaal van je bedrijf maar tegelijkertijd moet dit kapitaal rendement opleveren voor je organisatie. Dat betekent dat als je goed bent voor je personeel, dit rendement oplevert en je winst omhoog gaat. Tevreden, gemotiveerde en competente medewerkers zorgen voor de groei en bloei van je organisatie.

HR/personeelsbeleid is daarom een belangrijke discipline die bijdraagt aan de doelstellingen van je organisatie. Daarom mag ook de strategie niet vergeten worden. Alles draait immers om de verbinding tussen mens en organisatie.

Marieke

van der Poel-Derks

Over mij

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en beschik ook over de bijbehorende (werk)mentaliteit mét een gezonde dosis humor. Je kunt mij omschrijven als een ervaren professional, dienstverlenend, resultaatgericht, daadkrachtig en betrouwbaar. Ik krijg energie van het sparren met jou over je personeel en je onderneming, maar net zo lief stroop ik mijn mouwen op en ga ik aan de slag met HR taken die jij liever delegeert.

Ervaring

Als HR professional (én MT lid) heb ik altijd gewerkt in MKB bedrijven. Daarom weet ik als geen ander wat er speelt, zowel bij kleine als wat grotere organisaties. Met meer dan 30 jaar werkervaring ben ik een zeer ervaren adviseur en sparring partner. Vanzelfsprekend blijf ik permanent aan mijn eigen ontwikkeling werken. Je bent in personeelszaken nooit klaar met leren. Ik hou mijn kennis van de wet- en regelgeving (arbeidsrecht) altijd up to date en volg permanent trainingen en opleidingen om mijn kennis te verdiepen.