Zet jij met je organisatie al in op “duurzame inzetbaarheid van medewerkers”?

Op mijn ondernemerspad kom ik soms mooie mensen tegen. Zo ook vandaag! Ik was te gast bij Henny Stekelenburg, adviseur jobfit bij Van Dorp Installaties in Zoetermeer. Met haar ben ik in contact gekomen omdat ik op zoek was naar een sparringpartner met betrekking tot het thema "duurzame inzetbaarheid van medewerkers".

Duurzame inzetbaarheid? JA!

Bij veel organisaties staat dit (heel belangrijke thema) nog in de kinderschoenen. Anno 2018 hebben we (onder andere) te maken met een groot tekort aan personeel (in diverse branches), steeds vaker met medewerkers met een burnout én veel oudere werknemers (want we moeten met z'n allen veel langer doorwerken).  Door aandacht te besteden aan duurzame inzetbaarheid (hoe hou je medewerkers langer gezond, vitaal én gemotiveerd aan het werk) kan een goede stap in de richting worden gezet om deze problemen aan te pakken.

Hoe gaaf is het dan om kennis te kunnen delen en te kunnen sparren over dit thema! Zo word je beiden geïnspireerd. Bedankt voor de gastvrijheid Henny!

Meer weten? Ik praat je graag bij!